• MAC AUDIO ,STX 112 BP, REFERENCE,BAND PASS MÉLYNYOMÓ LÁDA

Leírás

Gyönyörû és brutális új Band Pass ládában foglalja el méltó helyét az STX 12 Reference! A feltûnõ alumínium kosár és az energikus 135 oz súlyú dupla mágnes jelzi a benne rejlõ lehetõségeket. 2000/1000 Watt teljesítmény elérésére a neves Japán TOTOKU huzallal készült tekercset alkalmaztak! Az óriási basszus nem akadály ennek a Referencia mélynyomónak! Extrém dübörgésre felkészülni..vigyázz..kész..STX 112BP Reference!!!

macAudio STX 112BP Reference egy Band Pass kialakítású mélynyomóláda, amely 2.000W zenei teljesítmény leadására képes, 30cm-es méretben.  

Technikai adatok

Robosztus konstrukció a végső győzelemért. Az STx 12 Reference mélynyomó vázszerkezete a maximális hangnyomás és az extrém ellenálló képesség alapján lett kifejlesztve. A gyémántvágott, présöntött alumínium házon kiegészítő szellőzőrendszert alakítottak ki a hangtekercs hűtésére a jobb hatásfok elérése érdekében.

Többrétegű, préselt membrán. A macAudio mérnőkei a hangszóró membránját úgy tervezték, hogy nagyon stabil tartása legyen. Ehhez szabad levegőn szárított, többrétegű préselt membránt használtak, amelyet a membránszélhet dupla varrással rögzítettek.

135oz súlyú nagy teljesítményű mágnesrendszer. Az STX 12 Reference mélynyomó 135oz súlyú, nagy teljesítményű, dupla mágnessel van ellátva, a maximális terhelhetőség és a teljesítmény érdekében.

Kaucsuk membránszél. A mélynyomó membránszéléhez tiszta kaucsuk gumit használtak, ami erős tartást és nagy kilengést teszt lehetővé. A membránhoz dupla vörös színű varrással rögzítették.

Japán Totoku hangtekercs. Az igazán nagy és folyamatos terhelés érdekében a Német mérnökök a legjobb anyagokat használták fel. A lengőtekercs 3 colos 4 rétegű a világ egyik legjobb, Japán Totoku huzallával készült.

Szemet elkápráztató megjelenés. A macAudio mindig is ügyelt arra, hogy termékei necsak a legjobbak legyenek, de mindig fontos volt számukra igényes megjelenés is. Ennek érdekében a mélynyomó krómozott, lézerrel gravírozott pólusvédő lemezt kapott.

Stabil, MDF hangszóróház hangszóróvédelemmel. A stabil, MDF ház, az áramlás optimalizált reflex nyílás és a stabil alumínium rudak biztosítják a maximális stabilitást és megszűntetik a rezonanciát.

Elegáns megjelenés, plexi ablakkal és világitással. Ezt a ládát úgy tervezték, hogy a csomagtartó dísze lehessen. Elegáns megjelenését növeli a plexi ablak, ahol megtekinthetjük a csodálatos hangszóró kialakítását. A hangszóró krómozott, lézervágott póluslemeze még jobban kiemelkedik a fehér, magasfényű LED világítástól. A dobozt csúszásmentes kárpítozással látták el, melyen a logó HD minőségben himezve található meg vörös színben.

Műszaki jellemzők:

 • Referencia Band Pass láda
 • Optimalizált légáramlású reflex nyílás
 • Magasfényű ledekkel megvilágított plexi ablak
 • Tömör, alumínium hangszóró védő rudak
 • Csúszásmentes kárpitozás
 • Fehér magasfényű LED világítás
 • Hangszóró rögzitése metrikus csavarokkal
 • Tömör MDF ház
 • STX 12 Reference mélynyomóval szerelve
 • Sűrűn varrott HD minőségű logóval

új vélemény

Ha már korábban regisztráltál, akkor kérjük, hogy jelentkezz be a fiókodba vagy hozz létre /a> egy új fiókot

MAC AUDIO ,STX 112 BP, REFERENCE,BAND PASS MÉLYNYOMÓ LÁDA

 • 99.900Ft