Szervíz


Szórakoztató elektronikai készülékek, zenekari és disco berendezések javítása, karbantartása. Tér- és teremhangosítás, 100V-os rendszer, iskolarádió és fénytechnika tervezés, kivitelezés, szaktanácsadás. Hangszóró javítás.

Elektronikai cikkek javítása, szervizelése

Az elektronikai alkatrészek, berendezések komplex felépítésű, ezért sérülékeny eszközök, javításuk bizonyos időközönként elkerülhetetlen. De nem mindegy, hogy milyen az a javítás!

Megbízható elektronikai szervizre van szüksége? Megtalálta! Cégünk segítségével nemcsak meghibásodott berendezései, műszaki felszerelései válnak újra használhatóvá, de webáruházunkban új, és használt készülékekhez, elektronikai alkatrészekhez is gyorsan hozzájuthat, méghozzá kedvező áron. 

Forduljon hozzánk bizalommal, mert nálunk nemcsak hozzáértést és profizmust kap a pénzéért, de rövid határidővel is dolgozunk és természetesen garancia is jár az elvégzett munka mellé.

Bátran kereshet minket autóhifi berendezésekkel, fénytechnikai eszközökkel és hangtechnikai berendezésekkel kapcsolatos kérdéseivel, igényeivel is. A hobbi elektronika mellett biztos kézzel megjavítjuk a füstgépet, működőképessé tesszük astroboszkópot, és gondoskodunk a hangszórók javításáról is.

Keressen minket bizalommal, ha nem dobná ki azonnal, ami meghibásodott, akadozik, vagy menthetetlennek tűnik. Ha már mi sem tudunk segíteni rajta, akkor vehet újat, helyben! Részletekért, további információért keressen fel elérhetőségeinken!

A hangszórók javítása

A technikai berendezések egy idő után sajnos elhasználódnak, azonban nem minden esetben kell megválnunk ezektől az eszközöktől. Ha elromlik hangszórója, ne dobja a kukába! Cégünk hangszóró javítással is foglalkozik.

A hangszóró meghibásodásának egyik jellemző oka az elöregedés, a másik pedig a túlterhelés lehet.

A hangszóróban lévő habszivacs peremén hasadékok képződnek, ami torzítja a hangot és recseg. Az is előfordulhat, hogy a mély hangokat nem lehet hallani.  Ha csak ez a hangszóró problémája, akkor úgynevezett peremezéssel javítható a készülék. Léteznek gumiperemmel ellátott készülékek az új hangszórók esetében.  A hibát ebben az esetben a gumi megkeményedése, kiszáradása okozza.

A túlterhelés okozta meghibásodásoknál a hangszóróban elszakadnak a tekercsek és a berendezésnek egyáltalán nincs hangja vagy nagyon torz hangzású. Ha csak ez a probléma áll fenn, akkor újratekercseléssel megvalósítható a hangszóró javítása.

Ha meghibásodott a hangszórója, forduljon hozzánk bizalommal!

TV javítás szakszerűen!

Ma már szinte minden háztartásban található TV, ami által szórakozhatunk, tanulhatunk és információkat gyűjthetünk, ám sajnos néha előfordul, hogy szeretett eszközünk elromlik, ilyenkor pedig segítségre van szükségünk, mely a TV javításszolgáltatásában valósul meg.

A leggyakrabban előforduló problémák, amik után érdemes a TV-t javítás mellett döntenünk:

  • Bekapcsoláskor nem ad színes képet a TV, csak fekete-fehér kép jelenik meg

  • Nem jelenik meg a kép és/vagy a hang, rosszabb esetben pedig egyik sem.

  • Csak egy pillanatra tűnik fel a kép, aztán elsötétül a képernyő.

  • Előfordulhatnak pixeles, csíkos TV kijelző hibák is.

  • Ha valamilyen módon betört a TV kijelző vagy összetört a TV.

  • A DVD lejátszó nem ad jelet a TV-nek, nincs se kép, se hang.

  • A távirányító nem működik.

A TV meghibásodásainak a listája elég hosszadalmas, így csak néhányat említettünk a felmerülő problémák lehetőségeiből, melyek közül ha valamelyik problémát, meghibásodást észleli, ne habozzon!

Hívjon minket bátran, hiszen szakértőink több éves tapasztalattal rendelkeznek a TV javítás terén is!


A TV-ről röviden

Elromlott TV készüléke? TV javításra lenne szüksége? Tudta Ön, hogy 150 évvel ezelőtt a televíziónak még írmagja sem volt?

Napjainkra a televízió rengeteg méretben, formában, típusban kapható, szinte minden otthonban fellelhető legalább egy. Ám ez nem volt mindig így, olyan szerkezetről beszélünk, melynek létrejöttéhez kisebb részletek, alkatrészek felfedezésén át vezetett az út.

A televízió és a képernyők alapjának számító katódsugárcsövet 1897-ben hozta létre Karl Ferdinand Braun. A televíziózáshoz vezető út alapkövét pedig már korábban Paul Nipkow tette le, aki 1884-ben létrehozott egy szerkezetet, ami a képet elektronikus jellé tudta alakítani fotocella segítségével. Ez volt a Nipkow-tárcsa.

Ezen felfedezések után az első jelentősebb lépés Mihály Dénes nevéhez fűződik, aki 1928-ban mutatta be a telechort, a televízió ősét. Közben az USA-ban 1923-ban Vladimir Zworkyn elektronikus ikonoszkópot készített, ez tekinthető az első tv-kamerának, és ezzel szinte egy időben egy kineszkópot is létrehozott, amely az első képcső volt. Szintén ebben az időben készült el az első tv-készülék is. Az első jelentős pillanatok után pedig már futólépésben fejlődött a televízió készüléke.

TV javításért forduljon hozzánk bizalommal, szakértőink gyorsan megoldják a problémát!

Bővebb információt szeretne szolgáltatásainkról? Érdeklődjön elérhetőségeinken!


Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.